Vår innergård med spa på Österlen

Varmt välkommen till ditt spa på Österlen!

Njut av det genuina lugnet i vårt spa på Österlen. Kåseberga Gårdshotell är platsen för att unna sig fridfull avkoppling och sköna spabehandlingar i en rustik skånsk miljö. Det vackra landskapet med ett brusande hav, stadiga klippor och böljande sand har inspirerat till en naturnära upplevelse även i spaet.

I våra spabehandlingar arbetar vi med rena och naturliga produkter från L:Bruket som har sina rötter i Varberg. De är baserade på vegetabiliska oljor, örter, salter och mineraler som ger den rustika och genuina känsla som ligger oss varmt om hjärtat. Härligt doftande av örtiga och blommiga eteriska oljor för produkterna tankarna till alla de vackra trädgårdar som finns på Österlen. Vi arbetar även med Comfort Zone, en skonsam serie för ansiktet.

Våra behandlingar

Massage av hand i Kåseberga

Massage

En välgörande behandling för kropp, sinne och hud. Massage främjar blodcirkulationen, gör huden fastare och lämnar både dig och dina muskler härligt avslappnade. Det är upp till din önskan om massagen ska vara uppfriskande djup eller rogivande mjuk.

Stor spamassage (55 minuter – 750 kr) Massage av rygg, ben, armar, axlar och nacke. Skönt och välförtjänt!

Mellan spamassage (40 minuter – 650 kr)

Liten spamassage (25 minuter – 450 kr) Fokus kommer att ligga på ryggen, men du får gärna välja område efter dina behov och önskningar. En avslappnande stund enligt din önskan!

Sköna handdukar till spaet
Skrubb för avslappning
Fötter i havet

Fiskpedikyr

– Ingår för våra övernattande hotellgäster

Vad sägs om att prova fiskelyckan i Kåseberga?

Bygdens historia med flitiga fiskare inspirerade oss till denna allt mer populära behandlingsform som en del av vårt spa. Att inkludera fisken som betytt och betyder så mycket för Kåseberga känns både som en självklarhet och en ära.

Så doppa fötterna i vattnet, slappna av och låt fiskarna ge dig friska och välvårdade fötter på ett naturnära vis. Fiskarna är tandlösa och suger försiktigt upp dina döda hudceller, och det kommer för dig att upplevas som en unik mjuk massage. Boka behandlingen med dina nära och kära för en avslappnande upplevelse tillsammans.

Att beakta

Vid din hotellvistelse ingår tillgång till vårt sköna spa. Om du vill njuta lite extra med en spabehandling ser vi gärna att du bokar detta i samband med bokning av hotellrum.

Väl på plats ber vi dig att komma i god tid innan bokad spabehandling, för den bästa upplevelsen. Avbokning sker 24 timmar innan avsatt tid. Vid senare avbokning debiteras behandlingen till fullo.

Badrock, handduk och badtofflor finns på plats och lånas under din vistelse hos oss.

  • Duscha ordentligt med tvål innan bastu och bad
  • Medtag egna badkläder att bära
  • Lämna gärna mobilen på rummet, detta är en plats för total avkoppling.

 Lugn och ro i spaet

Alla är varmt välkomna till vårt hotell, men för att värna om ett genuint lugn i spaet finns det en åldersgräns på 15 år, förutom på incheckningsdagen mellan 15.00-16.00 samt mellan 09.30 till 10.30 på utcheckningsdagen då även de mindre är välkomna i vuxnas sällskap! Kontakta oss om ni har några funderingar!

Kom ihåg att vi ändå alltid önskar stillhet och att blöjbarn tyvärr inte får vara med i varken jaccuzzi eller i swimspa.

Varmt välkommen till lugnets spa på Österlen!

Sociala medier

Upptäck