Våra erbjudanden på Österlen

Alla älskar ett bra erbjudande, det gör även vi! Vi vill att ni, våra gäster, ska känna er ompysslade och nöjda när ni lämnar vårt hotell så därför vill vi så ofta det bara går ge er bra erbjudanden på Österlen. Här kommer vi att uppdatera er med paket och tillfälliga rabatter, så håll ögonen öppna!

När ni bestämt er för det alternativ som passar bäst så är det bara att söka efter ett datum i vår bokningsmodul, då kommer alla aktuella erbjudanden och paket att vara tillgängliga för bokning där. Vi hoppas att ni ska hitta de erbjudanden på Österlen som tilltalar er, just här hos oss. Välkomna!

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

Unna dig och din nära kära ett strålande erbjudande

Paketet är tidsbegränsat från 9 juni till och med 21 juni 

Premiärpaket

Exklusivt för vår hemsida – Paketet är begränsat för vistelse från 9 juni till och med 21 juni

Vårt premiärpaket är en hjärtlig present till er, våra första gäster. Utöver vistelsens vanliga bekvämligheter som frukostbuffé och spatillgång bjuder vi er på en riktigt god lunch och den spännande behandlingen “Fiskpedikyr – Prova på”. Dessutom får ni 20 % rabatt på rumspriset!

Lunch på Kåseberga Café & Bistro:

Vandra ner till Kåseberga hamn mellan 11.00 till 15.00 antingen på ankomst- eller avresedagen för en härlig lunch på vår restaurang Kåseberga Café & Bistro. Njut av fantastisk fisk och skaldjur, knapriga pizzor och andra riktigt goda rätter! Vi brinner för färska råvaror och enkla smaker som träffar rätt i munnen. Välj valfri maträtt från menyn och uppvisa er bokningsbekräftelse i kassan, en lunch per övernattande gäst ingår i paketet. Erbjudandet är exklusive dryck. 

Fiskpedikyr – Prova på 

Vad sägs om att prova fiskelyckan i Kåseberga? Premiärpaketet ger dig möjligheten att under 20 minuter prova på den spännande behandlingen som fångar upp Kåsebergas fantastiska fiskehistoria. En behandling per övernattande gäst är inkluderat i paketet! Ring gärna och boka i förväg för att garantera en plats under den tid ni önskar!