Våra paket på Österlen

Alla älskar ett bra paket, det gör även vi! Vi vill att ni, våra gäster, ska känna er ompysslade och nöjda när ni lämnar vårt hotell så därför vill vi så ofta det bara går ge er bra erbjudanden på Österlen. Här ser ni utbudet av våra fina paket som just nu går att boka via ett mail eller telefonsamtal till oss.

Vi hoppas att ni ska hitta de erbjudanden på Österlen som tilltalar er, just här hos oss. Välkomna!

Våra favoriter

kaffe i solen

Gourmetpaket

Detta paket kan bokas fredag samt lördag från augusti fram till och med juni månad. Kåseberga är en magisk plats som bör upplevas under alla årstider. Oavsett stormiga vindar, brusande hav eller heta soliga dagar är upplevelsen genuint fantastisk. Ge dig ut på äventyr upp mot de uråldriga stenarna och njut av nuet med en fikakorg på armen. Efteråt är det dags att checka in på hotellet och pusta ut i spaets värme. På kvällen välkomnas ni att avnjuta en trerätters gourmetmiddag i skön atmosfär.

– Spatillgång inkl. mjukgörande fiskpedikyr
– Trerätters gourmetmiddag för 2, Exkl. Dryck (meddela allergier i god tid)
– Övernattning hos oss
– Frukostbuffé

Pris från: 1395 kr per person i dubbelrum 

 Kampanj

Söndag till torsdag – augusti, september
Tisdag till torsdag – oktober till mars

 Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. Kom tillsammans med någon du tycker om och njut till fördelaktigt pris. Unna er en skön vistelse med underbar tvårätters middag  à la ”Husman” i avslappnad atmosfär. Sov gott i något av våra fina rum för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus. Vi ser fram emot att få ta hand om er hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa.

– Spatillgång

– Kaffe / te / vatten

– Tvårätters middag à la ”Husman”

– Övernattning med frukost

Pris från: 1695 kr för 2 personer i dubbelrum small

Pris från: 1295 kr för 1 person i dubbelrum small

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

 Helgmys

Fredag och lördag – augusti till mars

 Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. Kom tillsammans med någon du tycker om och njut till fördelaktigt pris. Unna er en skön vistelse med underbar tvårätters middag  à la ”Husman” i avslappnad atmosfär. Sov gott i vårt fina dubbelrum small för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus. Vi ser fram emot att få ta hand om er hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. Husdjur ej tillåtna.

– Spatillgång

– Kaffe / te / vatten

– Tvårätters middag à la ”Husman”

– Övernattning med frukost

Pris: 1895 kr för 2 personer i dubbelrum small

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

Vårkampanj

Söndag till torsdag – Från 1 april till 22 juni

Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. För endast 1695 kr kan du tillsammans med någon du tycker om komma och njuta varje söndag till torsdag under vår och försommar. Unna er en skön vistelse med underbar tvårättersmiddag à la ”Husman” i avslappnad atmosfär. Sov gott i något av våra fina dubbelrum för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus.

Så kom och njut på vårt trygga och mysiga hotell.

– Spatillgång

– Tvårätters-middag à la ”Husman”

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris: 1695 kr för 2 personer i dubbelrum small

Paket efter säsong

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

En riktig jul på Österlen

Sann julstämning

Möjligt att boka följande datum:
26 november & 3 december

I Kåseberga hamn dukas ett fantastiskt julbord upp tillagat från grunden enligt klassiska recept och Hammers original-inläggningar. Vårt konditori och bageri står för ett gottebord som man sent glömmer. Alltihop kryddat med en riktig julstämning och kärlek för kvalitet. . En vistelse på vårt genuina gårdshotell avrundar den riktiga julen på Österlen med sin pittoreska charm och välkomnande värme.

– Spatillgång

– Julbord på Kåseberga Café &Bistro 

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris från: 2790 kr för två personer – Julbord inkl. övernattning i dubbelrum small

Nyårssupé

Välkomna att boka nyårssupé med övernattning hos oss! Ett gott nytt år både avslutas samt påbörjas med god nyårsmat och skönt boende hos oss! Vi träffas lite tidigare och börjar denna afton med nyårsmingel och bastubad i vårt utespa om man så önskar. Kl. 19.30 öppnar vi upp dörrarna på Kåseberga Cafe & Bistro och man välkomnas med såväl välkomstdrink som gott tilltugg. Därefter avnjuter ni en femrättersmeny med rekommenderat vinpaket för de som önskar (ingår ej). Kvällen fortskrider i goda vänners lag och vid tolvslaget firar vi in det nya året. Sedan sover man majestätiskt gott i våra underbart sköna sängar för att sedan välkomna det nya året med god frukostbuffé!
Välkommen att fira in det nya året hos oss!
Har du frågor ring: 0725-55 90 10

Pris från: 1995 kr per person inkl nyårssupé i dubbelrum small

Sociala medier

Upptäck