Våra paket på Österlen

Alla älskar ett bra paket, det gör även vi! Vi vill att ni, våra gäster, ska känna er ompysslade och nöjda när ni lämnar vårt hotell så därför vill vi så ofta det bara går ge er bra erbjudanden på Österlen. Här ser ni utbudet av våra fina paket som just nu går att boka via ett mail eller telefonsamtal till oss.

Vi hoppas att ni ska hitta de erbjudanden på Österlen som tilltalar er, just här hos oss. Välkomna!

Våra favoriter

kaffe i solen

Gourmetpaket

Kåseberga är en magisk plats som bör upplevas under alla årstider. Oavsett stormiga vindar, brusande hav eller heta soliga dagar är upplevelsen genuint fantastisk. Ge dig ut på äventyr upp mot de uråldriga stenarna och njut av nuet med en fikakorg på armen. Efteråt är det dags att checka in på hotellet och pusta ut i spaets värme. På kvällen välkomnas ni att avnjuta en trerätters gourmetmiddag i skön atmosfär.

– Spatillgång inkl mjukgörande fiskpedikyr
– Trerätters gourmetmiddag för 2, Exkl. Dryck
– Övernattning hos oss
– Frukostbuffé

Pris från: 1295 kr per person i dubbelrum small

  Vinterkampanj

Period måndag – lördag, oktober till mars

 

Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. Kom tillsammans med någon du tycker om och njut till fördelaktigt pris, varje måndag till lördag. Unna er en skön vistelse med underbar tvårätters middag  à la ”Husman” i avslappnad atmosfär. Sov gott i något av våra fina rum för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus. Vi ser fram emot att få ta hand om er hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa.

– Spatillgång

– Kaffe / te / vatten

– Tvårätters middag à la ”Husman”

– Övernattning med frukost

Pris från: 1695 kr för 2 personer i dubbelrum small

Pris från: 1295 kr för 1 person i dubbelrum small

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

Vårkampanj

Söndag till torsdag – Från 1 april till 23 juni

Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. För endast 1695 kr kan du tillsammans med någon du tycker om komma och njuta varje söndag till torsdag under vår och försommar. Unna er en skön vistelse med underbar tvårättersmiddag à la ”Husman” i avslappnad atmosfär. Sov gott i något av våra fina dubbelrum för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus. Vi kan inte nog betona hur rigoröst vi utökat vårt arbete kring vår hantering av hygien, städ, mat och desinfektion. Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vad som gäller och vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv.

Så kom och njut på vårt trygga och mysiga hotell.

– Spatillgång

– Tvårätters-middag à la ”Husman”

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris: 1695 kr för 2 personer i dubbelrum

Paket efter säsong

Gåsamiddag

Välkomna att avnjuta en klassisk Gåsamiddag i skön atmosfär.
Lagom till Mårtens vill vi smörja kråset tillsammans med er med ett genuint och gott skånskt gåsagille! Vi serverar en klassisk gåsameny precis som det ska vara. Den 4e, 5e november och den 11e, 12e november blir det gåsagille på Kåseberga Cafe & Bistro! Sedan sover man gott på vårt fina hotell för att sedan vakna upp till en god frukost.
Varmt välkomna!
Har du frågor ring: 0725-55 90 10

Pris från: 2790 kr för två personer inkl. gåsamiddag och övernattning i dubbelrum small

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

En riktig jul på Österlen

Sann julstämning

Möjligt att boka följande datum:
26 november & 3, 10 december

I Kåseberga hamn dukas ett fantastiskt julbord upp tillagat från grunden enligt klassiska recept och Hammers original-inläggningar. Vårt konditori och bageri står för ett gottebord som man sent glömmer. Alltihop kryddat med en riktig julstämning och kärlek för kvalitet. . En vistelse på vårt genuina gårdshotell avrundar den riktiga julen på Österlen med sin pittoreska charm och välkomnande värme.

– Spatillgång

– Julbord på Kåseberga Café & Bistro

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris från: 2790 kr för två personer – Julbord inkl. övernattning i dubbelrum small

Nyårssupé

Välkomna att boka nyårssupé med övernattning hos oss! Ett gott nytt år både avslutas samt påbörjas med god nyårsmat och skönt boende hos oss! Vi träffas lite tidigare och börjar denna afton med nyårsmingel och bastubad i vårt utespa om man så önskar. Kl. 19.30 öppnar vi upp dörrarna på Kåseberga Cafe & Bistro och man välkomnas med såväl välkomstdrink som gott tilltugg. Därefter avnjuter ni en femrättersmeny med rekommenderat vinpaket för de som önskar (ingår ej). Kvällen fortskrider i goda vänners lag och vid tolvslaget firar vi in det nya året. Sedan sover man majestätiskt gott i våra underbart sköna sängar för att sedan välkomna det nya året med god frukostbuffé!
Välkommen att fira in det nya året hos oss!
Har du frågor ring: 0725-55 90 10

Pris från: 1795 kr per person inkl nyårssupé i dubbelrum small

Sociala medier

Upptäck