Våra paket på Österlen

Alla älskar ett bra paket, det gör även vi! Vi vill att ni, våra gäster, ska känna er ompysslade och nöjda när ni lämnar vårt hotell så därför vill vi så ofta det bara går ge er bra erbjudanden på Österlen. Här ser ni utbudet av våra fina paket som just nu går att boka via ett mail eller telefonsamtal till oss.

Vi hoppas att ni ska hitta de erbjudanden på Österlen som tilltalar er, just här hos oss. Välkomna!

Våra favoriter

Vinterkampanj

Period fredag-lördag, lördag-söndag under januari – mars

Under Sportlovsveckan så är barn under 15 år välkomna att spabada även under kvällstid i vuxnas sällskap.

Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. För 1695 kr kan du tillsammans med någon du tycker om komma och njuta varje fredag eller lördag under januari till mars. Unna er en skön vistelse med underbar trerättersmiddag i avslappnad atmosfär. Sov gott i något av våra fina rum för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus. Vi ser fram emot att få ta hand om er hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa.

– Spatillgång

– Kaffe / te / vatten

– Tre rätters middag 

– Övernattning med frukost

Pris från: 1695 kr för 2 personer i dubbelrum
Pris från: 1290 kr för 1 person i dubbelrum

Paket efter säsong

Nyårssupé

Välkomna att boka nyårssupé med övernattning hos oss! Ett gott nytt år både avslutas samt påbörjas med god nyårsmat och skönt boende hos oss! Vi träffas lite tidigare och börjar denna afton med nyårsmingel och bastubad i vårt utespa om man så önskar. Kl. 19 öppnar vi upp dörrarna på Kåseberga Cafe & Bistro och man välkomnas med såväl välkomstdrink som gott tilltugg. Därefter avnjuter ni en trerättersmeny med rekommenderat vinpaket för de som önskar (ingår ej). Kvällen fortskrider i goda vänners lag och vid tolvslaget skålar vi med bubbel. Nattamat och gottebord hjälper oss att ta oss igenom kvällen på bästa sätt. Sedan sover man majestätiskt gott i våra underbart sköna sängar för att sedan välkomna det nya året med god frukostbuffé!
Välkommen att fira in det nya året hos oss!
Har du frågor ring: 0725-55 90 10

Dubbelrum: 1495 kr per person

(Enkelrumstillägg tillkommer vid enskild vistelse)

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

Gourmetpaket

1/4 – 20/6 samt 12/8 – 23/11

Kåseberga är en magisk plats som bör upplevas under alla årstider. Oavsett stormiga vindar, brusande hav eller heta soliga dagar är upplevelsen genuint fantastisk. Ge dig ut på äventyr upp mot de uråldriga stenarna och njut av nuet med en fikakorg på armen. Efteråt är det dags att checka in på hotellet och pusta ut i spaets värme. På kvällen välkomnas ni att avnjuta en trerätters gourmetmiddag i skön atmosfär.

– Spatillgång inkl mjukgörande fiskpedikyr

– Trerätters gourmetmiddag Exkl. Dryck

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris från: 1395 kr per person i dubbelrum

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

En riktig jul på Österlen

Sann julstämning

Möjligt att boka följande datum:
29 november
30 november (med Douglas Nordenbelt) + 200kr showbiljett
6 december
7 december (med Douglas Nordenbelt) + 200kr showbiljett
13 december
14 december

I Kåseberga hamn dukas ett fantastiskt julbord upp tillagat från grunden enligt klassiska recept och Hammers original-inläggningar. Vårt konditori och bageri står för ett gottebord som man sent glömmer. Alltihop kryddat med en riktig julstämning och kärlek för kvalitet. En vistelse på vårt genuina gårdshotell avrundar den riktiga julen på Österlen med sin pittoreska charm och välkomnande värme.

– Spatillgång

– Julbord på Kåseberga Café & Bistro

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris från: 1395 kr per person i dubbelrum.

(Enkelrums tillgång tillkommer vid enskild vistelse)