Våra paket på Österlen

Alla älskar ett bra paket, det gör även vi! Vi vill att ni, våra gäster, ska känna er ompysslade och nöjda när ni lämnar vårt hotell så därför vill vi så ofta det bara går ge er bra erbjudanden på Österlen. Här ser ni utbudet av våra fina paket som just nu går att boka via ett mail eller telefonsamtal till oss.

Vi hoppas att ni ska hitta de erbjudanden på Österlen som tilltalar er, just här hos oss. Välkomna!

På grund av rådande omständigheter serveras all mat i paketen nedan i vår restaurang på hotellet!

Gåsamiddag, Julbord och Nyårssupe kommer serveras på Kåsebera Café & Bistro för att kunna följa folkhälsomyndighetens restriktioner vid ev fullbokat hotell!

Våra favoriter

kaffe i solen

Gourmetpaket

Kåseberga är en magisk plats som bör upplevas under alla årstider. Oavsett stormiga vindar, brusande hav eller heta soliga dagar är upplevelsen genuint fantastisk. Ge dig ut på äventyr upp mot de uråldriga stenarna och njut av nuet med en fikakorg på armen. Efteråt är det dags att checka in på hotellet och pusta ut i spaets värme. På kvällen välkomnas ni att avnjuta en trerätters gourmetmiddag i skön atmosfär.

– Spatillgång inkl mjukgörande fiskpedikyr
– Trerätters gourmetmiddag Exkl. Dryck
– Övernattning hos oss
– Frukostbuffé

Pris från: 1295 kr per person i dubbelrum small

Paket efter säsong

Vinterkampanj

Period fredag – söndag under januari – juni (ej under påskdagarna)

Under Sportlovsveckan så är barn under 15 år välkomna att spabada även under kvällstid i vuxnas sällskap.

Välkomna att koppla av och mysa hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa. Kom tillsammans med någon du tycker om och njut till fördelaktigt pris, varje fredag eller lördag under januari till mars. Unna er en skön vistelse med underbar trerättersmiddag i avslappnad atmosfär. Sov gott i något av våra fina rum för att sedan avnjuta en härlig frukost i vårt mysiga Gårdshus. Vi ser fram emot att få ta hand om er hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa.

– Spatillgång

– Kaffe / te / vatten

– Tre rätters middag (januari – mars)
– Två rätters middag (april – juni)

– Övernattning med frukost

Pris från: 1695 kr för 2 personer i dubbelrum small

Pris från: 1295 kr för 1 person i dubbelrum small

Erbjudanden på Österlen glädjer kvinnor vid havet

En riktig jul på Österlen

Sann julstämning

Möjligt att boka följande datum:
28 november & 5 december

I Kåseberga hamn dukas ett fantastiskt julbord upp tillagat från grunden enligt klassiska recept och Hammers original-inläggningar. Vårt konditori och bageri står för ett gottebord som man sent glömmer. Alltihop kryddat med en riktig julstämning och kärlek för kvalitet. Den 5 december bjuds det dessutom på magi-show till maten. En vistelse på vårt genuina gårdshotell avrundar den riktiga julen på Österlen med sin pittoreska charm och välkomnande värme.

– Spatillgång

– Julbord på Kåseberga Café & Bistro

– Övernattning hos oss

– Frukostbuffé

Pris från: 2790 kr för två personer – Julbord inkl. övernattning i dubbelrum small

Höstmys

Lovkampanj

När det är lov vill man gärna hitta på något speciellt, så varför inte bjuda med er själva och barnen på en lokal spavistelse?

Från söndag 21/2 till lördag 27/2

Varför inte börja lovet med att njuta av en lugn helg innan en fartfylld vecka. Eller kanske ni vill komma mitt i veckan för att återhämta er?

Barn över 3 år är välkomna till spaet i vuxens sällskap under alla tider. Dessutom lagar vi maten till er, så bara slappna av och ha roligt. En skön och rolig upplevelse för hela familjen, vardagen med en extra guldkant!

– Spatillgång

– 2-rätters middag exkl. dryck

– Övernattning hos oss

– Frukost

Pris från: 1895 kr – Gäller för två vuxna med ett barn i dubbelrum. Barn nummer två +495 kr

Pris från: 2495 kr – Gäller för två vuxna med ett barn i superiorsvit. Fler barn +495 kr

Nyårssupé

Välkomna att boka nyårssupé med övernattning hos oss! Ett gott nytt år både avslutas samt påbörjas med god nyårsmat och skönt boende hos oss! Vi träffas lite tidigare och börjar denna afton med nyårsmingel och bastubad i vårt utespa om man så önskar. Kl. 19 öppnar vi upp dörrarna på Kåseberga Cafe & Bistro och man välkomnas med såväl välkomstdrink som gott tilltugg. Därefter avnjuter ni en trerättersmeny med rekommenderat vinpaket för de som önskar (ingår ej). Kvällen fortskrider i goda vänners lag och vid tolvslaget firar vi in det nya året. Nattamat och gottebord hjälper oss att ta oss igenom kvällen på bästa sätt. Sedan sover man majestätiskt gott i våra underbart sköna sängar för att sedan välkomna det nya året med god frukostbuffé!
Välkommen att fira in det nya året hos oss!
Har du frågor ring: 0725-55 90 10

Pris från: 1495 kr per person inkl nyårssupé i dubbelrum small