Fantombild av vårt gårdshotell i Kåseberga, ditt hotell på Österlen.

En resa till juni 2018

Det byggs, inreds och pysslas med vårt gårdshotell för fullt. Det är en spännande resa och vi vet redan nu att det kommer att bli en fantastisk plats att vara på. Så boka hotell i Kåseberga och njut av en välförtjänt paus från vardagen!

Vi kan ge ett genuint löfte att ni inte kommer att bli besvikna, och vi hoppas därför att spänningen i det ny-gamla på Österlen är anledning nog för er att spendera en natt hos oss här i Kåseberga by.

Vi hoppas innerligt på att få träffa just dig som gäst hos oss i sommar!

Håll utkik…

… det kommer uppdateringar i våra kanaler hela tiden, och vi tycker att det är roligt om ni följer oss. Vi ligger väldigt bra till i tidsplanen, och snart är premiären här!

Tveka inte att kontakta oss om ni har funderingar. Vi svarar mer än gärna på alla frågor ni kan tänkas ha om er vistelse, vårt hotell eller Kåseberga som destination.

Ankomst och avfärd

Ni är välkomna att checka in från klockan 15.00 fram till midnatt den dag ni bokat. Ni använder då den kod som ni får via SMS för att öppna dörren till ert rum. Väl inne möts ni av en liten välkomst!

Utcheckning sker sedan mellan klockan 10.00 till 11.00 vid dagen för avfärd.

Parkering

Vid vistelse hos oss får man tillgång till en parkeringsplats per rum.

Utifall att ni reser med flera fordon så finns det en allmän parkeringsplats i Kåseberga som vi gärna hjälper er att hitta till.

Avbokning

Det är fritt fram att avboka vistelsen gratis fram till 30 dagar innan ankomst. Därefter kommer du att debiteras vistelsens fulla pris vid avbokning. 

Självklart kommer vi att ha överseende vid uppvisande av läkarintyg! Kom ihåg att du vid mån av plats kan boka om din visit.

Lämna sedlarna hemma

Kom ihåg att vi med smidighet och vår personals trygghet i åtanke har valt att vara ett kontantfritt hotell. På plats accepterar vi kortbetalning via Visa, Mastercard och Maestro.

Vi hoppas att ni har överseende med detta och uppskattar vårt val!

Tider att ha koll på

Som gäst på vårt gårdshotell ska man känna sig så ompysslad och avslappnad att tiden blir oviktig. Men, det skulle vara synd att missa vår goda frukost!

  • Frukost serveras från 07.00 till 09.00 på vardagar, och från 07.30 till 10.00 på helgen.
  • Öppettider för Spa, Spalängan och Gårdshuset är 09.00 till 22.00

Vid nödfall

Om något skulle ske efter våra öppettider så ring journummer 0702 60 99 56

Kom ihåg att vi är ett rökfritt hotell! Vid rökning på rum eller i allmänna utrymmen blir man skyldig till ersättning.