En nyöppnad oas i Kåseberga…

Efter en spännande resa med hammare och spik har vårt hotell blivit en fantastisk plats att vara på. Vi öppnade juni 2018 i helt nybyggda lokaler. Så boka hotell i Kåseberga och njut av en välförtjänt paus från vardagen!

Vi kan ge ett genuint löfte att ni inte kommer att bli besvikna, och vi hoppas därför att spänningen i det ny-gamla på Österlen är anledning nog för er att spendera en natt hos oss här i Kåseberga by.

Vi hoppas innerligt på att få träffa just dig som gäst hos oss!

Vi finns här…

… för att hjälpa er med alla funderingar och önskemål. Vi hoppas kunna erbjuda er en service som känns bra i hjärtat, och ett varmt välkomnande.

Så tveka inte att kontakta oss. Vi svarar mer än gärna på alla frågor ni kan tänkas ha om er vistelse, vårt hotell eller Kåseberga som destination.

Ankomst och avfärd

Ni är välkomna att checka in från 15.00. Om ni planerar att komma senare är vi glada om ni ringer och meddelar oss detta. 

Utcheckning sker sedan mellan klockan 10.00 till 11.00 vid dagen för avfärd.

Parkering

Vid vistelse hos oss får man tillgång till en parkeringsplats per rum.

Utifall att ni reser med flera fordon så finns det en allmän parkeringsplats i Kåseberga som vi gärna hjälper er att hitta till.

Avbokning

Det är fritt fram att avboka vistelsen gratis fram till 14 dagar innan ankomst. Därefter kommer du att debiteras vistelsens fulla pris vid avbokning. 

Självklart kommer vi att ha överseende vid uppvisande av läkarintyg! Kom ihåg att du vid mån av plats kan boka om din vistelse och i vissa fall får man betala en ombokningskostnad.

Lämna sedlarna hemma

Kom ihåg att vi med smidighet och vår personals trygghet i åtanke har valt att vara ett kontantfritt hotell. På plats accepterar vi kortbetalning via Visa, Mastercard och Maestro.

Vi hoppas att ni har överseende med detta och uppskattar vårt val!

Tider att ha koll på

Som gäst på vårt gårdshotell ska man känna sig så ompysslad och avslappnad att tiden blir oviktig. Men, det skulle vara synd att missa vår goda frukost!

  • Frukost serveras från 08.30 till 10.00
    eller enligt överenskommelse
  • Öppettider för Spa, är 09.30-10.30 samt 15.00-22.00

Vid nödfall

Om något skulle ske efter våra öppettider så ring journummer:
0702 60 99 56 eller 0730 76 28 39

Kom ihåg att vi är ett rökfritt hotell! Vid rökning på rum eller i allmänna utrymmen blir man skyldig till ersättning. 

Sociala medier

Upptäck