Fantombild av vårt gårdshotell i Kåseberga, ditt hotell på Österlen.

Godmorgon!

En hotellfrukost ska vara så god att man vill sitta kvar och njuta i flera timmar. Varje morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé i vårt vackert pittoreska Gårdshus. Vi tycker att det alltid ska vara gott att äta i Kåseberga!

Det frasiga brödet bakas kärleksfullt nere i hamnen på Kåseberga Café & Bistro, och vi hoppas att du ska uppskatta den genuina doften av nybakat. Bre en macka, välj ditt favoritpålägg, häll upp kaffet och slå dig ned i Gårdshuset eller gräset för att njuta av morgonfriden som ligger likt en slöja över trädgården.

Du är sedan välkommen tillbaka till Gårdshuset under hela dagen fram till middag, för att ta för dig av kaffe eller te, vatten och lätta snacks. casinobonusar

Frukostvärdarna på Kåseberga Gårdshotell och Spa

Nybakat bröd på morgonen till frukost
Croissant med sylt och kaffe är gott att äta i Kåseberga till frukost
Jordgubbar, blåbär och granola på yoghurt till frukost på gårdshotellet
Bacon och äggröra att äta i Kåseberga till frukost

Vill ni äta frukost utan att bo över? 

Ring eller maila oss för att boka. Då vi är ett litet charmigt hotell måste vi se över från dag till dag om plats finns.

Vuxen: 105 kr  /  Barn: 65 kr

Frukosten serveras normalt från klockan 08.00 till 10.00

Dukat med lax och grönsaker på Kåseberga Café & Bistro. Gott att äta i Kåseberga!

Kåseberga Café & Bistro

Stilla hungern med en lunch, en efterlängtad middag eller ett glas rött vid havet. Bistron bjuder på enkla smaker som precist träffar hela smakpaletten. Här lagas rätterna genuint på färska råvaror, det är god mat på riktigt att äta i Kåseberga hamn!

Sociala medier

Upptäck