Är du stressad, känner dig oinspirerad eller bara vill unna dig en semester? Toppen, här får du flera anledningar till att ta med din kära på en skön vistelse i vårt bra spa på Österlen. Unna er lugn och ro i Kåseberga!

 

  1. Du är stressad av din vardag. Ibland kan veckodagarnas måsten bli för många, och helgernas aktiviteter överväldigande. Då är det skönt att glömma tiden i ett avkopplande spa!
  2. Du vill åka på semester, men har inte tid för något längre. Vad är då bättre än att unna sig en weekend i Sverige, allra helst på vackra Österlen? Det blir billigare, närmre och okomplicerat.
  3. Det bästa du vet är mjukiskläder. Så vad sägs om en fluffig morgonrock och lätta morgontofflor att glida runt i? Det är allt du behöver för en skön stund i vårt spa på Österlen.
  4. Du behöver mer tid med din partner eller vän. Visst känns det ibland som att tiden inte räcker till för det sociala? Spa är ett bra sätt att umgås med dina nära och kära, enkelt men annorlunda och uppskattat.
  5. Du känner dig stel och vintertrött. Massage, återfuktande krämer och lugn för sinnet är det perfekta botemedlet! Sjunk ner i de varma bubblorna i vårt spa i Kåseberga.
  6. Du vill fira något. Är det dags för möhippa, födelsedagsfirande eller årsdag? Varmt välkomna hit, till ett bra och skönt spa på Österlen.
Handdukar till vårt bra spa på Österlen